Made in Brain

madeinbrain

Bamboo botiga d'animals ecológica

Bamboo

Botiga d'animals ecológica

Projecte i reforma del local per a la venda de productes ecològics i joguines per animals domèstics, amb espai per a perruqueria i guarderia canines.

El projecte d'interiorisme es va enfocar a generar espais adequats per la circulació d'animals en una botiga que, al mateix temps, havia de ser atractiva i agradable per a les persones. Igual que a la reforma de la primera botiga BAMBOO, per tal de minimitzar els costos, es va optar per aprofitar alguns elements existents i es va combinar el mobiliari fet a mida amb mobiliari d'IKEA.

Les claus d'aquest projecte van ser la distribució del mobiliari i dels elements de suport per a l'exposició de producte, perquè aquest fos visible, es presentés de forma atractiva i es mantingués ordenat i sempre disposat, resistint els embats de la trobada de diverses mascotes alhora.

Que el local fos funcional per a les persones, tant per als visitants com per al personal de la botiga, i que resultés un lloc per al joc i el benestar de les mascotes van ser els objectius que va perseguir el projecte, més enllà de facilitar i potenciar la venda del producte.

disseny d'interiors botiga Bamboo