Made in Brain

madeinbrain

MSZ

Estudi

Projecte i construcció del nostre estudi

Aquest local, situat a l'Eixample barceloní, és un entresòl d'uns 80 m2 gairebé sense llum natural i d'origen, comptava amb una alçada de 220 cm i un aspecte molt abandonat. Es va triar aquest local per la seva ubicació i el projecte va consistir a recuperar la màxima altura possible, deixant sense enguixar les jàsseres i pilars de la seva estructura, integrar de forma harmònica totes les instal·lacions comunitàries que passen pel mig del local, i crear un espai no només apte, sinó també agradable i molt funcional per al desenvolupament de la nostra activitat.

Per això es va deixar la zona més propera a la façana completament lliure per a la distribució de les taules i es van concentrar les àrees de reunions a l'altre extrem, aprofitant la forma geomètrica i la vista del pati d'aquesta zona.

D'aquesta manera, el local queda zonificat en dues parts: una per a les reunions i visites, i una altra per a la feina diària i continuada.

Finalment el color del roure, el fals blanc de les parets i el paviment continu de microciment juntament amb una cuidada il·luminació, van facilitar un entorn harmònic i càlid per al treball, incloent-hi espais per a la lectura i per relaxar-se durant la pausa del cafè.