Made in Brain

madeinbrain

Qui som

Som experts en cinc àrees professionals units i coordinats per a projectar la teva marca en tots els suports comercials i de comunicació:

Equip madeinbrain

Disseny d'imatge gràfica corporativa

M’he format com a director d’art i de projectes d’Identitat Gràfica Corporativa en equips multidisciplinars abordant i participant directament en projectes de dimensions internacionals i també desenvolupant propostes creatives des del meu propi despatx professional. Ara, els projectes que desenvolupem a MadeinBrain són d’un major abast i amb els Manuals de Branding Corporatiu cobrim tots els aspectes de comunicació visual per a fer més coherent, forta i homogènia la identitat de cada empresa en tot l'àmbit de comunicació gràfica, física, arquitectònica i digital.

Disseny d'interiors i d'espais professionals.

Marina inicia su trayectoria en el mundo del diseño como Graduada en Diseño Textil y Moda en la Escuela Superior de Diseño ESDI (1998), formación que complementa con el Graduado en Diseño de Interiores y Decoración en La Massana (2002). De 2006 a 2010 imparte clases de Proyectos, Tecnología y Programación de obras en edRa, Escuela de Arte y Diseño en Rubí, Barcelona y en 2016 se gradúa en Ingeniería de Edificación en la Escuela Politécnica Superior de Edificación de Barcelona (EPSEB). En 2002 Marina funda su propio estudio de interiorismo, que hoy es, Marina Sezam

Retolació i senyalística

Vaig estudiar disseny gràfic a la BAU i desprès d’uns anys em vaig especialitzar en senyalística i retolació. Això em va permetre poder liderar departaments tècnics i departaments de disseny d'empreses del sector. Durant aquest període vaig descobrir, que a part del disseny, gaudia moltíssim amb les persones, m'apassionava poder ajudar-les i orientar-les amb els seus projectes. Vaig decidir llavors, formar-me a través de la UOC en Direcció Comercial i Màrqueting. En el 2011 vaig començar a volar en solitari liderant i gestionant projectes d'implantació d'imatge corporativa, de totes les dimensions i colors. És llavors quan vaig començar els meus estudis d'Empresa i Lideratge a través d'escoles de negocis. La versatilitat és un dels meus valors, em permet poder tenir una visió clara de totes les parts i fases d'un projecte, incloent la part de disseny i la part tècnica.

Producció de suports impresos

La vida m'ha connectat amb un ofici. Més ben dit, amb una forma d'expressió i comunicació. La reproducció de textos i imatges sempre ha estat la meva pedra angular. Ja en l'adolescència, amb un grup d'amics, vam crear un diari de barri, i lògicament la seva “producció física” era una de les meves tasques. M'agradava, ho feia bé, i li donava un aire professional a una activitat lúdic-creativa. El meu primer treball va anar en una impremta que al seu torn era papereria tècnica. L'enganxament va ser total. Tot un món de materials amb els quals poder multiplicar les idees. D'aquí tot un preciós camí a través de treballar amb grans empreses del sector, m'ha ensenyat molts capil·lars d'un gran ofici. La base tradicional, amb la seva reproducció fotomecànica, la colorimetria, l'experimentar el comportament de les tintes i de les superfícies a impressionar, m'ha portat a tenir la capacitat de “viure en la millora constant”. Tecnologia + experiència, que més es pot demanar? A *MadeinBrain “visualitzo les parts físiques a reproduir”

Web, xarxes socials i plans de màrqueting

Després d’estudiar Història de l’Art i el Disseny de Moda vaig emprendre el meu propi projecte empresarial de moda que em va portar a estudiar màrqueting. Anys més tard vaig impulsar una acadèmia online y això em va aportar els coneixements que tinc en relació al marketing digital (i analògic).
Ara em dedico a fer webs, gestionar xarxes socials y realitzar plans de màrqueting per a altres negocis a través d'accions que faran incrementar les vendes dels seus productes i serveis.
Treballo amb el meu equip, que m'ajuden a portar a terme aquesta tasca cada un amb la seva especialitat.